if (!string.IsNullOrEmpty(Model.NewsHero)) { Opel & Masternaut }

Opel & Masternaut. Vooraf geïnstalleerde telematicaoplossing.

masternaut

Opel zet een volgende stap naar een toekomst met meer informatie aan boord en optimale efficiëntie en veiligheid in bedrijfswagens – én helpt daarbij geld besparen. Samen met partner en telematicaexpert Masternaut gaat Opel vooraf geïnstalleerde telematica­oplossingen aanbieden in de Movano en de Vivaro. Zo wordt Opel de eerste autofabrikant die een dergelijk vooraf geïnstalleerd totaalsysteem aanbiedt. Het bezorgt wagenpark­beheerders operationele gegevens, zoals de locatie en het brandstofverbruik van voertuigen, in real time. Dit helpt de efficiëntie en productiviteit verhogen, en dus het gebruik van de bedrijfswagenvloot verbeteren. De eerste Opel Vivaro’s en Movano’s met dit systeem kunnen nu besteld worden in het Verenigd Koninkrijk, Duitsland en Nederland. In België, Luxemburg en Frankrijk kan dat vanaf later deze zomer. De voertuigen die met dit systeem besteld worden, worden beheerd via het Masternaut Connect-platform.

Voor bijvoorbeeld koeriersdiensten is het belangrijk dat de vlootbeheerder of het hoofdkantoor in contact kan staan met de bestuurders en hun locatie kent om ervoor te zorgen dat de activiteiten efficiënt en vlot verlopen. Een nieuwe bestelling gaat automatisch naar de bestuurder die zich het dichtst bij de locatie bevindt. En dat zonder talrijke telefoontjes en tijdverlies. Als de levering toch vertraging oploopt, brengt het hoofdkantoor de ontvanger daarvan op de hoogte. Deze hogere betrouwbaarheidsgraad zorgt voor een snellere service en verhoogde klanttevredenheid, wat dan weer de marktpositie van het bedrijf verbetert en een voorsprong geeft ten opzichte van de concurrentie.

Wie een Vivaro of Movano samenstelt, kan kiezen tussen een basis- of premiumpakket. Het basispakket kan vanaf 250 euro geïnstalleerd worden in de Vivaro (aanbevolen catalogusprijzen excl. btw in België). Het basisproduct biedt een marktleidend voertuiglocatiesysteem aan, inclusief realtime- en historische informatie over het voertuig en de trajecten. Het premiumpakket vangt aan vanaf 330 euro in de Vivaro. Deze omvat de functionaliteiten van het basispakket en toont aan bestuurders hoe efficiënt ze rijden via groene, gele of rode leds. Er wordt een bijkomende abonnementskost aangerekend voor de telematicadiensten van Masternaut die geleverd worden met het basis- of premiumpakket.

mastenaut

OpelTeaser

Onze vestiging(en)

Contactgegevens